gvass1 írta: ↑2025.04.21. 07:51
Egen, az egészben logikát keresni felesleges!
Nézd meg például két _tökegyforma_ eljárást, tevékenységre vonatkozó engedélynél:
- Muzeális fegyver sportlövészeti célú használata: 2700- Ft
- Elöltöltő fegyver vadászati célú használata: 8100- Ft
Nem indokolható, közröhej.
----
LOGIKUSAN, ép elmével ennek vhogy így kéne kinéznie:
1. Bármilyen engedélyezéshez kell egy SZEMÉLYRE vonatkozó előéleti és feltételrendszer vizsgálata (ez jogi személynél is ugyanaz alkalmazottakra, vezető tisztségviselőkre). Ez nagyjából ugyanaz a munkamennyiség (online priorálás+néhány igazolás, bizonyítvány megnézése): X összeg/fő
2. Amennyiben, lőfegyver, lőszerelem ésatöbbi tárolása történik azt a tárolóhelyet ellenőrzik:
- természetesen személynél: Y összeg/tárolóhely
- jogi személynél mások a feltételek: Z összeg/tárolóhely
3. Minden esetben ki kell állítani vmilyen biztonsági okmányt (kártya, barnakönyv, EWP stb.): Q összeg/db
Engedélyezés ára alapértelmezésben tehát: X+(Y vagy Z ha van tárolóhely)+Q
(A csak tevékenységi engedélyek (gp viselési, EWP) esetében értelemszerűen nincsen Y, már meglévő engedély esetében nincsen X sem, ha nem kell új okmány: nem kell Q.)
4. A barnakönyvbe tollal beírogatásért ne legyen már pofánk pénzt szedni a 21. században, az = 0.
Logikus, könnyen digitalizálható, könnyen változtatható, ha kell. Nem 37 összeg, hanem 4 db.
Kösz, hogy segíthettem!
OFF
továbbá:
ha nem fix összeg van meg6ározva, amin agyalni kell, hogy mennyivel emelődjön, mert van infláció, hanem valami hivatalos központilag meghatározott számhoz lenne kötve vmi 1×ű matematikai képlettel, ami alapból követi az inflációt, akkor rengeteg munkaórát megspórolnánk a vezetői rétegnek
a minimálbért is azért emelik központilag, mert van infláció
de a munkaerőpiac meg motivált abban, hogy lereagálja az inflációt, máskülönben borulna a kényes egyensúly
szóval a ksh által megadott medián havi kereset jó kiindulási pont lehet (például...de lehet, hogy létezik ennél is jobb)
és ha ebből a statisztikából kiszednénk az állami alkalmazottakat (rendőrök, tűzoltók, tanárok, satöbbik), akkor egyből alkalmassá is válna arra, hogy minden egyes olyan személy fizetésének kiindulópontjává váljon, aki az én adóforintjaimból kapja a fizetését (rendőrök, tűzoltók, tanárok, katonák, politikusok, navosok, ávósok, satöbbik)
ha a jelenlegi fizetéseket leképeznénk most egy ilyen matekkal úgy, hogy ugyanannyi legyen, mint eddig, akkor jó eséllyel sosem kell többet agyalni rajta, hogy mi mennyi legyen, csak és kizárólag akkor, ha el akarjuk tolni az arányokat
még OFFabb; ez a postai + máv fantasztikus táblázataira is igaz lehetne (legyen szó akár a szolgáltatásik díjairól, akár az alkalmazottak fizetéséről)
így valóban lehetne bürokráciát csökkenteni, és hatékonyságot növelni
én is szívesen segítettem a hazámon
ON