vato írta: ↑2021.01.28. 17:05
Így teljes;) megbizhato patronnal vegyes gazolgast is tud a pitbull

alu dob acel forgatokoszoru, hamarosan teszt wadie gaz/pepper komboval
..
meg is volt a teszt, alanyként a 800+ lövést megélt pitbull 19m-et használtam (ami megbízhatóan indítja az R knall patronokat) gumis eredmények:
Titan PAK + 12mm kaucsuk gumi (1.1gramm)
65
47
60
56
58
65
-------
átlag 58.5 joule
Black mamba + 12 mm kaucsuk gumi
59
66
51
60
64
58
--------
átlag 59,6 joule
Black mamba riasztóval a gyújtás nagyon hektikus volt, a legtöbb 2-jára sült csak el. Titánnál jobb volt az eredmény dobonként kb. 1 csett.
Wadie gázos teszt során 8 darab patront próbáltam (4 pepper 4 CS) mindet hiba nélkül elsütötte, kupak nem jött ki, csappanytú sem, dobszorulás nem volt. Egy CS+Pepper dupla ilyen szép felhőt nyomott (szellős dob / cső ellenére rendesen előre tolta a cuccot):

- ezgif.com-gif-maker (4).gif (2.15 MiB) Megtekintve 48851 alkalommal
Összeségében szerintemm gázos váltódobnak teljesen jó ez a fejlesztés (természetesen az adott fegyverből előtte alapos próba javasolt!). Gumisként ugyanazt tudja mint a geco R knall (mértem nehezebb gumikkal is, de azokkal is azt tudta mintha geco-t használtam volna)
Gumis hordósnak szerintem nem javasolt, gyakorlósnak sem fogom használni, a csettegés megtöri a gyakorlás lendületét, drilleket, idegesítő nekem... lehet hogy még másfajta patronokat érdemes lenne kipróbálni..