HCZoli írta: ↑2022.11.16. 13:19
Előre elnézést ha lesz elgépelés, a billentyűzetem haldoklik.
A pályák jók voltak, szépen megépítve. Jeleztük a bírók felé, hogy van egy cél amihez nem kell berohanni az általuk kijelölt POC-hoz, mivel látható egy olyan helyről ahonnan amúgy is fedezék nélkül kellett támadni egy célt. Az egyik klubbtársam így lőtte meg és kapott egy eljárási hibát, de ezután fogták az egyik gumikerekekből álló takarást és arrébb húzták, hogy ne látszódjon a cél. (pálya átépítése verseny közben???? )
14 pályán folymatosan ment a lövészet, minden pályán 10-10 versenyzővel. Ennyi emberre nem volt elég a lőtér parkolója, plusz akik kijöttek regisztrálni a következő napra az előre meghírdetett időre, azok be sem fértek, az utcán álltak meg és a helyi rendőrség szépen osztotta is a csekkeket.
A lőtéren egy központi folyosó volt és annak a két olalán voltak a lőcsatornák, drótkertéssel és kapuval elválasztva a közlekedőtől.
Minden Squad kapott egy helyi segítőt aki felügyelte a mozgásunkat és csak akkor mehettünk a következő pályára ha onnan elment az előző squad.
Nem engedték pénteken sem és verseny közben sem, hogy megnézzük a pályákat. Nekünk.... Voltak akiknek nem szóltak, amkor előre mentek miután meglőtték a pályájukat. Egyszer jeleztem is a mi emberünknek, hogy az a srác nem velünk van és nézi a pályánkat (Nils Jonasson
) De a srác nem akarta érteni mit mondok.
Ami engem nagyon zavart (sokakat persze nem), hogy engedték bent a dohányzást.. nekem estére nagyon megfájdult a fejem
A szemüveg viselése az kb egyéni döntés volt annak aki nem lőtt. (nem is értem)
Jöjjön az ami nagyon felhúzott:
Eredmény hírdetés: linkelek egy részletet, kb ez volt végig... az egyik szervező (persze az egyik legalacsonyabb) beszélt végig olaszul és halkan.
https://youtu.be/qd2rcyEN_y0
A zajban semmit nem lehetett érteni meg hallani belőle, ráadásul az IDPA hivatalos nyelve az angol... rengeteg külföldi lövész volt jelen, egymástól kérdezgettük, hogy éppen mit hirdethetnek ki és ha épp megláttuk, hogy hol tartunk adtuk továbbb egymásnak hátra az infót.
515 nevezés 120 Euróval és megannyi szponzor mellett nem volt igényük/lehetőségük egy minimális hangosítás elintézni. Nem tudtam kinek és miért tapsolok... számomra ezzel semmibe vették a srácok felkészülési munkáját.. láttunk olyat is, hogy kidobták az érmet a sátor korlátján keresztül (lehet, hogy csak valaki elviszi a nyertesnek, de mivel nem hallottunk semmit ezért még az is lehet, hogy így adták át)
A szervezésen lett volna még min dolgozniuk, de ez van, túl vagyunk rajta.
Magyarok eremdényei :
Én CPP MASTER 2.
Molnár Kristóf ESP EX 1.
Győry Viktor CO SS 1.
Barcsai Károly SSP EX 5.
Antali Barnabás SSP SS 13.
Csík MArcell PCC SS 1.
Takács Balázs PCC MM 5.
Varjú János CDP MA 3.
Remélem a győri briigából is leírja valaki a tapasztalataikat.
Egy vicces sztori a végére: egyszer az elején elüvöltöttem magam angolul, hogy csendet kérek, (kb 1 percig hatott) azután odajött hozzám Nils, hogy nekem kéne bemondanom a neveket
nils jonasson.png
Köszi. Z.