https://www.youtube.com/watch?v=vgRRbRrt_Vs
Moderators: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Csinált már csavarbehajtóval sorozatlövőt....Zsotrám wrote: ↑2021.11.30. 16:12 Kiváncsi vagyok, hogy előbb-utóbb vajon kifejeleszti-e majd vhogy, vmilyen automatizált verzióját is.![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=vgRRbRrt_Vs
WildBear23 wrote: ↑2021.11.16. 17:51 Na miért, kaptál almát..?![]()
A Combatzone még jobb, ott itallal kínálnak, kedvesen elbeszélgetnek veled, és hátul a raktárban szexelni is lehet!
(A húgom mesélte![]()
ON: írd meg majd a tapasztalatokat!
Hali,qqriq wrote: ↑2021.12.04. 16:12 Most sikerult kiprobalni, 30 meteren a vesszo szinte teljesen elmerul a nagy korbalaba, egyet el is "vesztettem"![]()
Nagyon jo a szorasa, kis gyakorlas utan 5 loves mellalakon belul van![]()
Most kezzel huztam fel, holnap kiprobalom a madzaggal amit adtak hozza.
mod:
harom vesszonek kiesett a vegebol a muanyag bizbasz, mi annak a neve?
Nock a neve. Ha elviszed a vesszőt íjàszboltba, tudnak adni hozzà. Pillanatragasztóval egy picit èpp a vègèt megkenve nemigen fog kiesni.qqriq wrote: ↑2021.12.04. 16:12 Most sikerult kiprobalni, 30 meteren a vesszo szinte teljesen elmerul a nagy korbalaba, egyet el is "vesztettem"![]()
Nagyon jo a szorasa, kis gyakorlas utan 5 loves mellalakon belul van![]()
Most kezzel huztam fel, holnap kiprobalom a madzaggal amit adtak hozza.
mod:
harom vesszonek kiesett a vegebol a muanyag bizbasz, mi annak a neve?
Szívesen.
A tollnál lévő bizbasz az a Nock. Ide Half Moon nock kell.
Ilyen sovàny kis mókust kèpes lennèl megenni?
Lazán jó az 75 méterre is.gvass1 wrote: ↑2022.01.23. 08:20 HA 50 MÉTERRE FELTŰNNEK A MUTÁNS ZOMBIK, AKKOR MIHEZ NYÚLSZ? Ehhez:-))):
Az Asia Centerben elérhető termék!
M81C M81C fordított (Reverse) karos csigás számszeríj, 135 font, távcső, 3 vessző: 134.900- Ft
Budapesten 3+1 helyen!!!
HÉTVÉGÉN IS NYITVA:
Asia Center, KÖKI Terminál, Oktogon
*** CSAK HÉTKÖZNAP: ***
ÚJ!!!! MÓRICZ!!!!!!
***** www.onvedelmibolt.hu ****
![]()
Ali-n árulnak rahedli nyílvesszőt.Szoktál onnan venni?
Szuper.Jó árban vannak főleg ha sokat rendel az ember egyszerre
Régen, Noé idejében vettem, kezdőnek jó, amúgy felejtős.
RatRace wrote: ↑2022.02.23. 17:21 Régen, Noé idejében vettem, kezdőnek jó, amúgy felejtős.
Egy tucatból2X 3 egyforma súlyozású, egyenetlen falvastagság, főleg a karbon, és a karbon kompozit vesszők esetében.
Sok esetben a minőségellenőrzésen megbukott vesszőket adják, a jók meg felcimkézve mennek a neves gyártóknak. /mert minden is ott készül/
Ja. Csak amikor a nock széjjelbaxxa az ideget, akkor van csodálkozás.
RatRace wrote: ↑2022.02.23. 20:01 Ja. Csak amikor a nock széjjelbaxxa az ideget, akkor van csodálkozás.
Még a műjjanyag tollak sodor már a megérkezés pillanatában kókadtak.
Az insert meg kiesik, mert csak bele van tolva,nincs ragasztva
Ha nem 1-2 hónapban gondolkozik az ember, akkor inkább az ezer párszáz forintos vesszőket kell nézegetni, az a belépő szint.
Jópofa a whistle broadhead, de a szomszédok utálni fognak.![]()
Èn 2000èrt vettem darabjàt a húszcollos karbonnak, ha nem lövöd bele valami kemènybe akkor rengeteg, de rengeteg lövèst kibírnak. Maximal Scorpio, nem csúcsminősèg, de elèg jó.qqriq wrote: ↑2022.02.23. 20:34 Na igen, az inzert valoban kijar, azt ragasztani kellett![]()
Egyebkent helyen kezelem a dolgot, pont mint mikor megvettem a .308-as M700-at.
Mondtak hogy Lapua Scenar, Norma Diamond ha pontosan akarok loni, aztan par honap mulva rajottem hogy a 200 forintos surplus 308-assal ugyanolyan szarul lovok mint a 600 forintos Normaval![]()
Szoval most kar belem a markas vesszo, majd ha jobban lovok elgondolkodok rajta.
Szerencsere a szomszedok 100+ meteren tul vannak, majd ha nem tetszik nekik szolnak![]()
Hát...Zsotrám wrote: ↑2022.03.03. 16:25 Juhuu ez azz!!!![]()
![]()
Tudtam, hogy ki fog jönni előbb utóbb vmi még b*szóbb verziója is!!!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=PYTNI5oNRIc
és van fasz színű...oppsz faszínű ágyazással is.
Nyilván, hiszen 2x annyiba is kerül majdnem.
Egyèrtelmű, pont ezt javasoltam egy cimborànak legolcsóbblegtöbb jeligère otthoni jàtszósnak. De ha nekem most nem lenne, a màsodikat vennèm, vagy a rackabonest.
Arh wrote: ↑2022.03.31. 11:59 Szögezzük le, mindkettő jó cucc a maga szintjèn, mindkettőnek vannak előnyös tulajdonsàgai a màsikhoz kèpest.
A fentebbi cèlra, kertbe lövöldözni, ismerkedni a szàmszerrel olcsón, tökèletes. Az egyetlen amibe belekötnèk, az a nèzőke ès alapvetően a hàtsó irànyzèk bizonytalansàga, a weaver/picantinny sínre rögzített nekem jobban bevàlt. Arra tudsz rakni tàvcsövet, erre nem, ellenben ez egy szögegyszerű mechanika, sose fog elromlani ès majdhogynem fokozatmentesen àllítható, ami nagyon fontos, ha nem (csak) gyàri vesszőket hasznàlsz, shtf esetèn viszont abból kell csinàlni ami van. (Ami amúgy nem bonyolult, csak masszív legyen meg precíz.)
A picantinny sínes megoldàsban tàvcső rögzítèshez az enyèmet hèzagolni kellett, hogy precízen àlljon, nèmi barkàcsolàs utàn most minden mindennel elvàgólag àll. Vàllalom hogy leköpnek, de az enyèmen van egy alap pse tàvcső, 4x32-es, ahhoz van inkàbb hozzàokosítva. Amennyivel nagyobb a fontereje/vesszősebessège, az màr megèri hogy tàvcsövet is tudj rà tenni, aminek a haszna vèlemènyes lehet a cèlozható lőtàvon. Az első valóban 20-25 mèterig hoz egy mellalakot, a màsodik ezt tudja olyan 40-45 mèteren is. Az első egy egyszerű de nagyszerű fegyver, a màsodiknak kicsit nagyobb a lőtàvolsàga, kicsit erősebb, kicsit precízebb, több pènzèrt.
Àtütőerőben nincs nagy különbsèg, 5-10 joule maximum, avagy "èlèvel is àtvisz mindent amit àt kell vinnie."
Mind a kettőnèl èrdemes lehet egy kicsit a reflexet alàtètezni hogy a dőlèse nagyobb legyen, magasabban àlljanak az idegakasztó fülek, mert alapesetben ezek az egybekaros reflexek ràfeszítik az ideget a kifutósínre, amit hiàba kensz, akkor is megzabàlja a közèpbandàzst. ETTŐL UGRIK A GARI!! Tod egyik videójàról loptam az ötletet, a közèpkoriak is egybekarosak, mègsem feszül rà az ideg. Mivel csavaróerőnek van kitève, mindenkèpp eltörik pàr èv alatt. Megint csak szögezzük le, ez nem bug, hanem feature, mind eltörik, az osztott karos is, csak az nehezebben. Cserèbe mocsok dràga.
Van a youtube-on videó arról, hogy ilyenekkel vadàsznak az amcsik, 100 kilóig mindennek neki lehet vele huzakodni, ahogy a helyi íjàszboltos megmondta: ha jó helyen talàlsz, mindegy hogy fix vagy mechanikus a hegy, ha meg rossz helyen talàlsz, azèrt mindegy.
Nyilvàn vadàszni itthon nem szabad vele. De nem szabad lebecsülni, nagyon nem jàtèkszer.
Ha meg valami igazàn komoly kell, akkor ravin 500.
Köszönöm szépen, hogy kifejtetted: érdekes és értékes olvasmány.
1. Most próbálom elképzelni az erőket és nyomatékokat: nem teljesen világos, mitől van csavaró igénybevétel. A hajlító igénybevétel és a kifáradás evidens.
Egyik kedvenc csatornám a Tod's Workshop: eszméletlen felkészült, bátran ajánlom mindenkinek.
Na, ezt tegnap megnéztem élőben, ez nem faszínű műanyag, EZ TÉNYLEG FA ÁGYAZÁSÚ. Igaz nem egy hi-end valami, olcsó bükknek tűnik.gvass1 wrote: ↑2022.03.31. 10:06 és van fasz színű...oppsz faszínű ágyazással is.
(Asia, KÖKI)
https://www.onvedelmibolt.hu/termek/man-kung-mk-150a1/