Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla. Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
ezzel a gond, hogy mi jót röhögünk, de a sok büdös redneck ezt komolyan fogja venni 100%-ig.
gvass1 wrote: ↑2021.08.10. 15:39
ezzel a gond, hogy mi jót röhögünk, de a sok büdös redneck ezt komolyan fogja venni 100%-ig.
1-2 éve valamelyik Celeritas-os steel challenge meccsen az egyik szlovák spori egy ilyen Hi-Point karabéllyal nyomta, neki teljesen hibátlanul működött és k.rva jól is lőtt vele (asszem dobogós is lett, pedig azért a hazai mezőny sem épp gyenge)...
"Nem a bugyi a legjobb dolog a világon - de nagyon közel van hozzá."
De azt ugye észrevetted, hogy senki sem idéz jogszabályt az NJT.hu-ról vagy más jogforrásból?
Figyelem egy ideje az emberek egy hangos csoportját: van egy hipotézisem, hogy a lényeg a szájkarate, a téma csak ürügy. → "Play stupid games, win stupid prizes."
Ez valami vicc?? Az OMERTA T nem is létezett 2006-ban, amikor a rendőrök lőttek a tüntetőkre.
Nyilvánvalóan nem ilyen fegyverből.
Ezt tényleg nem vágom hogy humor, vagy a filmhez hasonlóan simán csak "ELXRTUK"?
FB_IMG_1633003010292.jpg (46.42 KiB) Viewed 8119 times
FB_IMG_1633003007945.jpg (43.67 KiB) Viewed 8119 times
Szerintem ebből politizálás lesz, nem biztos, hogy kéne.
Az Omerta-T meg a nem-AMP inkább szánalmas, mint vicces. Pedig aki ezt összehozta, biztosan többet keresett, mint itt bármelyikünk 5 év alatt.
TotoHU wrote: ↑2021.09.30. 14:04
Ez valami vicc?? Az OMERTA T nem is létezett 2006-ban, amikor a rendőrök lőttek a tüntetőkre.
Ezt tényleg nem vágom hogy humor, vagy a filmhez hasonlóan simán csak "ELXRTUK"?
FB_IMG_1633003010292.jpgFB_IMG_1633003007945.jpg
WildBear23 wrote: ↑2021.09.30. 14:24
Mondjuk ez zseniális Omerta-T gerillamarketing.
Politikától függetlenül az Omerta-T egy olcsó, hatékony otthon (tanya) védelmi eszköz.
Hááát, nem tudom: IMHO ez inkább negatív marketing.
Egy alapvetően rossz kicsengésű dologgal ("szemkilövetés") hozzák szóba azt a terméket, ami ott sem volt, ott sem lehetett.
(Mintha egy második világháborús filmben a náci tisztek egy mai Mercedes villanyautóval érkeznének.)
TotoHU wrote: ↑2021.09.30. 14:27
Nem a politikai része érdekes hanem az Omerta T része.
Ez megdöbbentő dilettantizmust mutat a kiállítás szervező oldalán.
Wildbear topiktársnak is igaza van, jó marketing a terméknek.
Most mit vársz azoktól akik egy vegyesznek elmagyarázták, hogy a paprikaspray egy olyan erősen maró anyag, hogy az amatőr civil felhasználó szabadon megveheti, de az utcán már nem viselheti, mert gondolom a városi szmoggal kolcsonhatasba lépve valószínűleg fluorantimonsavá alakul.
Ez gondolom tipik "Gyerekek, kéne egy gumilövedékes puska illusztrációnak, melyik a legolcsóbb? Mindegy mi... csak olcsó legyen.." című történet lehetett, mindenfée hozzáértés és informálódás nékül.
Egyébként ez nem támadható meg valamilyen módon a Keserű részéről? Hogy a kézzelfogható termékét rakják ki illusztrációnak, névvel (amit amúgy úgy állítanak be, mintha tényleg azzal csinálták volna) egy negatív kicsengésű felülethez?
smith15 wrote: ↑2021.09.30. 15:36
Ez gondolom tipik "Gyerekek, kéne egy gumilövedékes puska illusztrációnak, melyik a legolcsóbb? Mindegy mi... csak olcsó legyen.." című történet lehetett, mindenfée hozzáértés és informálódás nékül.
Egyébként ez nem támadható meg valamilyen módon a Keserű részéről? Hogy a kézzelfogható termékét rakják ki illusztrációnak, névvel (amit amúgy úgy állítanak be, mintha tényleg azzal csinálták volna) egy negatív kicsengésű felülethez?
Egy másik fórumon írta erről valaki, hogy egy ilyen pert egy kezdő jogász is megnyerne. Van benne valami.
Ez a tények teljes elferdítése. És jó esetben csak véletlen...
Azért amiért bekamuzták a kizárólag polgári piacra gyártott Omerta T-t a rendőrök gumilövedékes fegyverének.
Dilettantizmus vagy rosszindulat, e kettő közül lehet választani.
TotoHU wrote: ↑2021.09.30. 14:04
FB_IMG_1633003010292.jpgFB_IMG_1633003007945.jpg
Ez egy lezsírozott reklám
"Elrettentő hatása volt akkor és most szabadon megveheted te is" szlogennel
Nah....több ezret lőttem az Alfával meg a Zalánnal zombikra!
Ha nem gyakorolsz,akkor hiába vagy felkészült és tök mindegy miket viselsz...
Annyira brutális szóvicc, de csak ha tudsz angolul és amerikai fegyverjogul.
Ha nem halt volna meg valaki ebben a sztoriban, akkor azt mondanám, hogy ilyen vicces amikor a karma meg a fagyi visszanyal...
baldwin face meme.jpg (109.87 KiB) Viewed 7386 times
Blekk Rájgó wrote: ↑2021.11.03. 19:51
Ebbe a rovatba való... de most őszintén, mire jó?
Ha a delikvens ráunt már a "nagyberettás" jófiú szerepre, feltekeri ezt és máris "főgonosz" lett. Pózolhat az asszonynak
Szexuális segédeszköz/szerepjáték kategóriába töltötték fel gondolom .
(amúgy én is kíváncsi vagyok mire jó a valóságban )
Put your trust in God, my boys, and keep your powder dry!
Az a vicc, hogy ez nem vicc. TÉNYLEG az a neve a sörétesnek, hogy Savage Migration.
Bazzz.
Poresz wrote: ↑2021.11.04. 14:46
Vajon JFK beszédíróját kirugták? Az "Ich bin ein Berliner!" azért mégis kisebb baki volt.
Nógrádit idèzve,
"Szerencsére nem Hamburgban tartotta beszédét, mert akkor azt kellett volna mondania, hogy Ich bin ein Hamburger, ha Párizsban, akkor ich bin ein Parizer."
zora wrote: ↑2021.11.04. 15:43
Nógrádit idèzve,
"Szerencsére nem Hamburgban tartotta beszédét, mert akkor azt kellett volna mondania, hogy Ich bin ein Hamburger, ha Párizsban, akkor ich bin ein Parizer."
De ezt minek/kinek mondta volna Párizsban?
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
WildBear23 wrote: ↑2021.11.06. 09:49
Rajtam kívül hordott még valaki magával Onestát?
Én brahiból kikértem rá a viselésit, de testen sosem viseltem. Nyilván mert 2 fejjel alacsonyabb vok nálad
Ma bementem a helyi horgászboltba, mondván bottartó táskát keresnék. Erre az eladó srác szemrebbenés nélkül: Mekkora puskának lesz? Mondom neki: 120 cm. De honnan tudtad? Hát azt mondja: Nem láttalak még horgászni soha, ellenben...
(Vettem egy olcsó airsoft rem. 700 formájú snipert, elsősorban bemutatóra hordani, meg idehaza a kertben puttyogni.)
Szóval jó is lett, meg olcsó is, meg jót is nevettem. Ismer a srác már régről, természetesen.