Truer words were never spoken - mondja a művelt orosz kém.
Dinamikus/szituacios loveszet
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Re: Dinamikus/szituacios loveszet
Ott és akkor a Magnum nyers ereje kiszabadult a racionalitás béklyóiból. Egy japán származású, Hawaiion alkotó költőtől idéztem.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.11.02. 18:44 Truer words were never spoken - mondja a művelt orosz kém.
Zeusz, Apollón! - mobdta egy teljesen másik Magnum, ugyanott.
A mélyűrből visszatérve a Fold nevű bolygóra, konkretan Eger büszke városába. A mai level 1 IPSC verseny után segítettem hüvelyt szedni a helyi klubtagoknak, és feltünt ez:
Milyen PCC hagy ilyen hadipuskásan HK G3 szerű nyomokat a hüvelyen? Pisztoly, PCC egyaránt lehetett.
Si vis pacem - CCCLVII magnum… 不战而胜 … μολὼν λαβέ
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
Ilyenkor mi történik, és az miért jó?Petya357 írta: ↑2025.11.03. 00:13 Ott és akkor a Magnum nyers ereje kiszabadult a racionalitás béklyóiból. Egy japán származású, Hawaiion alkotó költőtől idéztem.
Zeusz, Apollón! - mobdta egy teljesen másik Magnum, ugyanott.
A mélyűrből visszatérve a Fold nevű bolygóra, konkretan Eger büszke városába. A mai level 1 IPSC verseny után segítettem hüvelyt szedni a helyi klubtagoknak, és feltünt ez:
IMG_6672.jpeg
Milyen PCC hagy ilyen hadipuskásan HK G3 szerű nyomokat a hüvelyen? Pisztoly, PCC egyaránt lehetett.
Köszi! Erre tippeltem én is, csak nem tudtam biztosra, és nem akartam senkinek a szájába adni.
Ott volt Bel, és bizonyMP5-tel lőtt. Úgyhogy bezárult a kör. Kifaggattam ott helyben, hogy nem-e az ő PCCje húz csíkot a hüvelyre, de se megerősíteni, se tagadni nem tudta, próbát pedig már késő volt lőni.
Könnyitések vannak a töltényűrben, állítólag koszosan is megbízhatóbba hüvelykivetés, mintha nem lenne. Lehet h bullshit, de a HK ezt mondja.
- qqriq
- Peacemaker

- Kapcsolat:
- qqriq
- Peacemaker

- Kapcsolat:
meg kifuj a gaz es csokkenti a beszorulast, gorgos izelesu fegyvereknel fontos mert meg a csoben van a lovedek mikor mar elindul a zar es tulnyomas van a huvelyben
ingyom bingyom tálib-e?
Gyanus volt nekem, hogy miért nincs ilyen más fegyverben oszt’ mégis működnek. Innen ered a bullshit gyanúja. Köszi, hogy erre a - hangosan fel nem tett kérdésre - is választ adtál.
Ezek szerint a HK elegáns megoldást talált a saját maguk által létrehozott problémára.
Ha nem ide, akkor kérem átrakni.
Facsebókról közbeszerezve:
Nevezés MSSZ versenyekre
Tisztelt Sporttársak, Versenyzők!
A versenyek tervezésénél, majd az eredmények rögzítésénél gondot jelent, ha valaki nincs a SVIR-ben benevezve. A tagság régi kívánsága, hogy saját magát mindenki nevezhesse, ne kelljen ehhez az egyesület adminisztrátorát nyaggatni. Ez az új rendszerben megoldódott, és az egyesület vezetőjén keresztül lehetett igényelni. Valószínűleg sokan nem is tudtak a lehetőségről és egyes egyesületi elnökök sem igazán támogatták, ezért még mindig sokan nem rendelkeznek ilyen jogosultsággal.
Hogy a tagság teljes körűen élhessen a nevezési jogosultsággal, egyszerűbbé vált az igénylés. Aki szeretne nevezési jogot kapni, az a MSSZ versenyigazgatójának – Kéri Attila, attila.keri@hunshooting.hu – írjon egy levelet, és Attila regisztrálja a rendszerben. Ezt követően minden MSSZ versenyre be tudja magát nevezni.
Kérem, éljetek a lehetőséggel, segítsétek ezzel a verseny-szervezők munkáját!
Facsebókról közbeszerezve:
Nevezés MSSZ versenyekre
Tisztelt Sporttársak, Versenyzők!
A versenyek tervezésénél, majd az eredmények rögzítésénél gondot jelent, ha valaki nincs a SVIR-ben benevezve. A tagság régi kívánsága, hogy saját magát mindenki nevezhesse, ne kelljen ehhez az egyesület adminisztrátorát nyaggatni. Ez az új rendszerben megoldódott, és az egyesület vezetőjén keresztül lehetett igényelni. Valószínűleg sokan nem is tudtak a lehetőségről és egyes egyesületi elnökök sem igazán támogatták, ezért még mindig sokan nem rendelkeznek ilyen jogosultsággal.
Hogy a tagság teljes körűen élhessen a nevezési jogosultsággal, egyszerűbbé vált az igénylés. Aki szeretne nevezési jogot kapni, az a MSSZ versenyigazgatójának – Kéri Attila, attila.keri@hunshooting.hu – írjon egy levelet, és Attila regisztrálja a rendszerben. Ezt követően minden MSSZ versenyre be tudja magát nevezni.
Kérem, éljetek a lehetőséggel, segítsétek ezzel a verseny-szervezők munkáját!
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

A hétvégén dinamikus sörétes verseny volt Gyálon.
Köszi a remek versenyt!
IPSC lövő szemmel, kívülről nézve talán vontatottnal tűnhet egyik-másik pálya, de ez nem bug, hanem feature
Pályatervezési (tényleg, minden pályát más-más VSE tag tervezte?) szempont volt a nem triviális végrehajtás. Nagyon kreatív megoldások születtek.
Azok, ahol vadászol, söréttel kezded a feladatot, és utána slugra (jön a medve) illetve máskor őzsörétre (kétlábú ragadozók támadása) kell váltani nem csak technikásak, hanem életszerű végrehajtást követeltek meg. Egy vadaszó sporttárs monda verseny közben, hogy nem is hülyeség, mostantól a bockhoz berak féltucat buckshotot is a zőld ruha zsebébe, mert tényleg “jó ha van”
Az idei sikerült IMHO a legbonyolultabbá. De darálósnak ott az ipsi , ez egy másik műfaj. Baromira élveztem, a hangulat is remek volt - mint mindig. A szervezés profi volt, semmi káosz vagy tökölés - köszönet a nem mindennapi élményért! Ami nem gyütt el, bánhatja.
Laminált padlót kellett raknom a lányom lakásában...Petya357 írta: ↑2025.11.11. 07:22 Köszi a remek versenyt!
IPSC lövő szemmel, kívülről nézve talán vontatottnal tűnhet egyik-másik pálya, de ez nem bug, hanem feature![]()
Pályatervezési (tényleg, minden pályát más-más VSE tag tervezte?) szempont volt a nem triviális végrehajtás. Nagyon kreatív megoldások születtek.
Azok, ahol vadászol, söréttel kezded a feladatot, és utána slugra (jön a medve) illetve máskor őzsörétre (kétlábú ragadozók támadása) kell váltani nem csak technikásak, hanem életszerű végrehajtást követeltek meg. Egy vadaszó sporttárs monda verseny közben, hogy nem is hülyeség, mostantól a bockhoz berak féltucat buckshotot is a zőld ruha zsebébe, mert tényleg “jó ha van”![]()
Az idei sikerült IMHO a legbonyolultabbá. De darálósnak ott az ipsi , ez egy másik műfaj. Baromira élveztem, a hangulat is remek volt - mint mindig. A szervezés profi volt, semmi káosz vagy tökölés - köszönet a nem mindennapi élményért! Ami nem gyütt el, bánhatja.
Köszönöm, hogy megosztottad ezt a hasznos információt.
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Látom, kezdenek elfajulni a dogok. Petya még a sziluettet is sörétessel lövi, van, aki egylövetűvel nyomja végig (Talán Poresz? Nem látom pontosan...), lassan kedvet kapok, hogy vegyek egy lapátcsövűt...
Megcsináljuk a slugos változatát a sziluett lövészetnek 200 méterig? :pChronicus Magnumitis írta: ↑2025.11.11. 09:19 Látom, kezdenek elfajulni a dogok. Petya még a sziluettet is sörétessel lövi, van, aki egylövetűvel nyomja végig (Talán Poresz? Nem látom pontosan...), lassan kedvet kapok, hogy vegyek egy lapátcsövűt...
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Osztán van valakinek nagykal puska sziluettkészlete? Mert az zsebbenyúlós lenne... De darabonként összedobhatjuk.
én már nézem az általam ismert egyelőre hazai oldalakatChronicus Magnumitis írta: ↑2025.11.11. 09:19 Látom, kezdenek elfajulni a dogok. Petya még a sziluettet is sörétessel lövi, van, aki egylövetűvel nyomja végig (Talán Poresz? Nem látom pontosan...), lassan kedvet kapok, hogy vegyek egy lapátcsövűt...
Jól láttad.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.11.11. 09:19 Látom, kezdenek elfajulni a dogok. Petya még a sziluettet is sörétessel lövi, van, aki egylövetűvel nyomja végig (Talán Poresz? Nem látom pontosan...), lassan kedvet kapok, hogy vegyek egy lapátcsövűt...
(BelSE honlapon van még. Kopirájtos?)
Május óta vártam, hogy végre megbotránkoztathassam vele a jónépet.
A sikeres vadászvizsga és a saját beszerzésű vagy készítésű 12-es lőszer miatt tavasszal szerettem volna egy olcsó sörétes puskát. (Plusz fegyvermester segítségével szeretnék belekontárkodni a termékfejlesztésbe, és kellett egy donor.) Májusban fegyvermesternél voltam, pont volt ott egy IZs 18: már csak szakmai kíváncsiságból is kézbe vettem - végre láttam egyet élőben -, és megtetszett. (Hát, igen: fegyver végső soron szerelemből választunk, csak ez minél racionálisabb, az előszűrés annál keményebb, a shortlist pedig annál rövidebb.) A Vadászaprón találtam olyan olcsón (érvényes műszakival!), hogy azt mondtam: ha mégsem tetszik, egyszerűen nem tudok bukni rajta ha továbbpasszolom. De egyre jobban szeretem. Pláne, hogy a szülinapom előtt írattam be, amikor végre elhozták nekem Nyíregyházáról.
Igen, IGEN! Akarom, kell!
Tőled tudtam meg, hogy létezik olyan, hogy sörétes gyorspontlövészet. Ami annyira kellemesen betegnek hangzik, hogy keményen rugó sluggal simafuratú csőből pontlövészet, hogy nálam bakancslistás. - Oda már kevés az IZs 18, de sziluettre vinném. Ez a ruszki Thompson/Center, gyárilag tusával.
Addig tessék, Johnuram ősvideója. 100 méter, szóval félig már megcsinálták.
Ha arra gondolsz, akkor annyi mázlid van velem szemben, hogy felbukkant a radaron az, amit én kerestem, de nem találtam: egy 12/76 kaliberű. Ha még a choke is cserélhető lenne, a guta megütne. - Kéred a linket?
Ha arra gondolsz, akkor annyi mázlid van velem szemben, hogy felbukkant a radaron az, amit én kerestem, de nem találtam: egy 12/76 kaliberű. Ha még a choke is cserélhető lenne, a guta megütne. - Kéred a linket?
[/quote]
IGEN
[/quote]
IGEN
Szia, nem zsebbenyúlós. A preciziós (pl F class) na AZ zsebbenyúlós. Mivel a sziluettet szabadkézből lövik, (kérdőjel pózban), a lövő a gyenge pont, nem a fegyver-lőszer mint prec-ben. A sziluett imho kicsit jobban tolerálja a középkategóriás, pontos de nem hiperpontos fegyvereket, nem kell hozzá Accuryacy International. Illetve a súlykorlátok sem engedik meg a 8 kilós távkyukasztógépet - ez us segít az áron. Sima Tikka vadászpuskával lövik nagyon sokan. Ami nem olcsó, de nem is egy vagyon.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.11.11. 18:44 Osztán van valakinek nagykal puska sziluettkészlete? Mert az zsebbenyúlós lenne... De darabonként összedobhatjuk.
Steyr Scout szerintem pont jó lesz erre - és pont van is egy ilyen az almáriumban. Most a hétvégén sajnos nem tudok menni puska sziluett OBra - privát program, emiatt nem is csipkedtem magam, hogy időben kész legyen a sziluett konfig. A de a .308Win Scoutomra szeretném felszerelni Bel által kölcsönadott valami japán bazi nagy távcsövet - szerintem súlykorlát alatt maradunk. Ha működik, beválik, akkor szívesen kölcsönadom!
Két ünnep között irány Buzsák, ott lesz cél is, távolság is, lehet belőni, gyakorolni. Puskával nemmtudok lőni, de szeretek. Bandlygyt is érdekelte, pont ma reggel beszéltük. szerintem lesz még 2-3 érdeklődő itt a fórumon. Szervezzek valamit két ünnep közé? Nem kell verseny, tanulnunk kéne első körben. Jövőre pedig elmenni OBre és feltörni, mint a talajvíz
Az igazi flex persze sluggal, és fémirányzékos AKval lenne porítani a kost. Illetve nem kenne, hanem lesz, mert megcsináljuk - hiszen nyilván azt is ki kell próbálni
Yes Sir
A nagykal puska sziluettel is addig poénkodtál, ameddig meg nem csinàlódott. Az rohadt jó húzás volt, és eleg népszerű is lett!
A sziluett az elegevegy kis réteg. A sörétes slug sem mainstream. A slug sziluett vajon mi lehet? Réteg a rétegen belül. Közel nulla növekedési potenciállal. Úgyhogy - mire varunk???
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Nem a puskára gondoltam, hanem a teljes méretű SR500-as fémsziluett-készletre, a sörétes slug sziluetthez. Na az a zsebbenyúlós. Egy egylövetű dióverő sörétes a slughoz már csak gombok.
Mod: Petya, kezdjük érteni egymást...
Mod: Petya, kezdjük érteni egymást...
Javaslat. Vannak fémcéljaink, amik bírják a slugot (nem kell beruházni). Kirakjuk 50 méterre. Azért csak oda, mert főleg ilyen lőterek vannak, Gyálon is max ezen a távon engednek minket ilyen elmebeteg dolgokat lőni. Szóval 5db cél, adunk egy időkorlátot, 5 lövés balról jobbra, hányszor találod el sluggal. Mindezt ötször meglőni, így egy egypályás "verseny" (vagy mi lesz ez) 25 lövés, abba nem halnak bele az fiúk-lányok anyagilag sem. Az egyenlő pontokra pedig kitalálunk valamilyen párbaj feladatot.
Párbajt továbbgondolva. Ez már söréttel, 1-1 fém a lövők előtt, a fegyverben 1db lőszer. Jelre le kell lőni a fémet, tárazni egy friss lőszert, majd a megállítófémet meglőni (ez 2db fém, amik egymásra dőlnek). Akié alul van, az nyerte a kört.
Így nagyjából egyforma eséllyel indulna minden típusú puska.
Így nagyjából egyforma eséllyel indulna minden típusú puska.
Nekem tetszik.Fortitu írta: ↑2025.11.12. 11:47 Javaslat. Vannak fémcéljaink, amik bírják a slugot (nem kell beruházni). Kirakjuk 50 méterre. Azért csak oda, mert főleg ilyen lőterek vannak, Gyálon is max ezen a távon engednek minket ilyen elmebeteg dolgokat lőni. Szóval 5db cél, adunk egy időkorlátot, 5 lövés balról jobbra, hányszor találod el sluggal. Mindezt ötször meglőni, így egy egypályás "verseny" (vagy mi lesz ez) 25 lövés, abba nem halnak bele az fiúk-lányok anyagilag sem. Az egyenlő pontokra pedig kitalálunk valamilyen párbaj feladatot.
Szia 42,Fortitu írta: ↑2025.11.12. 11:47 Javaslat. Vannak fémcéljaink, amik bírják a slugot (nem kell beruházni). Kirakjuk 50 méterre. Azért csak oda, mert főleg ilyen lőterek vannak, Gyálon is max ezen a távon engednek minket ilyen elmebeteg dolgokat lőni. Szóval 5db cél, adunk egy időkorlátot, 5 lövés balról jobbra, hányszor találod el sluggal. Mindezt ötször meglőni, így egy egypályás "verseny" (vagy mi lesz ez) 25 lövés, abba nem halnak bele az fiúk-lányok anyagilag sem. Az egyenlő pontokra pedig kitalálunk valamilyen párbaj feladatot.
Nem akarok unnepronto lenni, es tok jo, hogyha kitalalsz uj versenyagat, de nem latom azt az elonyt, amiert megeri ezt, es nem steel-challenge-et loni.
Vagyis azt javaslom, hogy egyszeruen egy 50 m-es, 25 loveses steel challenge versenyt hirdessunk meg slug-gal.
Ami azert eleg messze van a Petya altal megalmodott sziluettol, de biztos jo moka.
Bel
Annyi az előnye, hogy ezt akármilyen puskával lehetne lőni, bockkal is. Bár steel challenget is, ezek lehetnek külön kategória...bel írta: ↑2025.11.12. 15:42 Szia 42,
Nem akarok unnepronto lenni, es tok jo, hogyha kitalalsz uj versenyagat, de nem latom azt az elonyt, amiert megeri ezt, es nem steel-challenge-et loni.
Vagyis azt javaslom, hogy egyszeruen egy 50 m-es, 25 loveses steel challenge versenyt hirdessunk meg slug-gal.
Ami azert eleg messze van a Petya altal megalmodott sziluettol, de biztos jo moka.
Bel
a fentiek miattt élvezem a fórumot
ennyi hagymázos álmot egyben sehol nam találsz illetva ahol igen az már politika
:):)
jut eszembe egy nagyon faxa szürke quechua esőkabát keresi gazdáját a lőtéren
jut eszembe egy nagyon faxa szürke quechua esőkabát keresi gazdáját a lőtéren
Petya benne vagy a TV-ben
"Nem a bugyi a legjobb dolog a világon - de nagyon közel van hozzá."
Hehe - tényleg! Nem meglepő. Kisebb afrikai, latin amerikai és délkelet-ázsiai országok szinte hetente könyörögnek egy cameóért.
A valóság persze az, hogy kellett egy majom a cirkuszba kábojpisztollyal. Az LZ lőtér és az itt zajló versenyek még európai , sőt vilsg viszonylatban is szabad szemmel latható jelenség. Somogy megyében pedig konkrétan taktikai atom villanás. Kint volt a helyi tévéből két ember, pedig csak néhány Level II verseny (mondjuk összfegyvernemi tournamentbe összevonva talán volt az Level III is) . Köszi, h szóltál.
A mai nap sem telt eseménytelenül
De a nap igazi nyertese szerintem Petya357 kartács lett, aki a nagykaliberű pisztoly mezőnyben második időt lőtt - DAO revolverrel.
"Nem a bugyi a legjobb dolog a világon - de nagyon közel van hozzá."
A marha ötletes kis nyereményt mutatta, de baz, hogy az revkóval volt! Grat mindkettőtöknek!
Grat G.D, és köszi szépen az elismerő szavakat. Szép volt nézni ahogy húztad neki emcéemmel. Emberek mocskosul sok pénzekért vesznek luxusfegyvert, miközben Te is, és mellesleg az országos bajnok is MCM-el oldja meg a feladatot.
Nagyon ötletes ez a vonaljegy díj! Eredményhírdetés előtt
Sziasztok!
Gratulalok a nyerteseknek, igazan jo es szinvonalas volt a tegnapi verseny!
Gondolkodtam mar en is egy mcm beszerzesen steelre, de ami eddig eltantoritott, hogy 5db tar beszerzese lehetetlen feladatnak tunik. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalatotok? Illetve milyen jo alternativakat ajanlanatok meg? A Ruger szimpatikus, csak annak szor4 az ara...
Gondolkodtam mar en is egy mcm beszerzesen steelre, de ami eddig eltantoritott, hogy 5db tar beszerzese lehetetlen feladatnak tunik. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalatotok? Illetve milyen jo alternativakat ajanlanatok meg? A Ruger szimpatikus, csak annak szor4 az ara...
Köszönöm, köszönjük: azért csináljuk, hogy örüljetek és örüljünk neki. Állítólag a levelezésben használt DVC elköszönés után többen odaírják: DVCF, azaz F, mint fun: móka és szórakozás.
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Például a KeTec CP33. Az csak 3-szoros az ára, és egy pályára elég 1 tár is.Balage85 írta: ↑2025.11.30. 12:20 Sziasztok!
(Most vajon trollkodok, vagy megbújik az igazságmag a sorokban?)
A x3 határeset. HA tényleg szép és jó MCM-et akarsz, akkor már inkább csak x2.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.12.01. 12:36 Például a KeTec CP33. Az csak 3-szoros az ára, és egy pályára elég 1 tár is.
(Most vajon trollkodok, vagy megbújik az igazságmag a sorokban?)
750-ért vettem a Keltecet egy hónapja, az MCM-em pedig két éve volt 300, ma már annyiért nem kapnám meg.
Viszont a 33-as tár (plusz a 17-es bővítés
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Véleményem szerint a költő euróban gondolta az árakat, ha valakinek nem lett volna világos...
Ami azt illeti nem volt, de így már világosabb.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.12.01. 14:48 Véleményem szerint a költő euróban gondolta az árakat, ha valakinek nem lett volna világos...
Nyugi, a CZ75 Kadethez sem egyszerű szerezni, ha van is, horror az ára, de az MCM tár valóban még nagyobb kihívásBalage85 írta: ↑2025.11.30. 12:20 Sziasztok!
Ezért inkább mindig megkérek vkit hogy segítsen tárazni, sosem volt ebből gond és persze ez viszonossági alapon megy ha szükséges
Ja, egy ötödik nekünk is hiányzik MCM-hez. Andytől még vettem valamit, de sajnos nem volt kompatibilis...
Cz75 kadeton is gondolkodtam, foleg hogy 75B-m van, de ahogy lattam a szerelhetoseget nem fogok ugyanazzal a fegyverrel indulna aznap kis es nagykalban.
Lehet en vagyok a hulye, de a tar hozza nem tunik beszerezhetetlennek: https://eshop.czub.cz/en/cz-products/pi ... enstvi,450
MCM-el 3 tar azert illene steelen szerintem, 2-nel valakinek nagyon gyorskezunek kell lennie.
A pillanatnyi kínálat:
https://www.waffengebraucht.at/waffen/p ... le--653363
https://www.waffengebraucht.at/waffen/p ... yy--628767
https://www.waffengebraucht.at/waffen/p ... er--651301
Az utolsó a mérési hiba, szerintem nem tudja az ember, hogy mit árul.
Az eGun-os példányok nem mérvadóak, árverés, nincs még áruk.
https://www.waffengebraucht.at/waffen/p ... le--653363
https://www.waffengebraucht.at/waffen/p ... yy--628767
https://www.waffengebraucht.at/waffen/p ... er--651301
Az utolsó a mérési hiba, szerintem nem tudja az ember, hogy mit árul.
Az eGun-os példányok nem mérvadóak, árverés, nincs még áruk.
Miért ne indulnál? Ok hogy a lőállásban nem szerelsz, de a safety-ben nettó 37 mp a történet, azért nem olyan nehéz kivenni a szánakasztót és a 2 komplett szánt felcserélni.Balage85 írta: ↑2025.12.01. 18:01 Cz75 kadeton is gondolkodtam, foleg hogy 75B-m van, de ahogy lattam a szerelhetoseget nem fogok ugyanazzal a fegyverrel indulna aznap kis es nagykalban.
Lehet en vagyok a hulye, de a tar hozza nem tunik beszerezhetetlennek: https://eshop.czub.cz/en/cz-products/pi ... enstvi,450
MCM-el 3 tar azert illene steelen szerintem, 2-nel valakinek nagyon gyorskezunek kell lennie.![]()
A tárral kapcsolatban azt nem mondtam hogy beszerezhetetlen, bár azért nem is könnyű.
A nagyobb gond, hogy 3 db már egész durva összeg lenne.
https://www.prosystemarmory.com/en/mag ... 22-lr-10rd
Ez egy járatosabb forrás, itt most pont nincs és még drágább.
https://www.brownells-deutschland.de/C ... R-MAGAZINE
- montecarlo
- Fórumtag

M3-ban van 2 is:
Balage85 írta: ↑2025.12.01. 18:01 Cz75 kadeton is gondolkodtam, foleg hogy 75B-m van, de ahogy lattam a szerelhetoseget nem fogok ugyanazzal a fegyverrel indulna aznap kis es nagykalban.
MCM-el 3 tar azert illene steelen szerintem, 2-nel valakinek nagyon gyorskezunek kell lennie.![]()
Köszönöm az infókat mindenkinek. Még mérlegelek szerintem egy ideig. Frommerben most volt kettő is kb. 2 hétig 90 és 100 ezer környékén, azért is gondolkodtam el rajta, de ahogy látom már el is kelt.
Kadet szettel kapcsolatban igazatok volt, elég csak a szán csere az gyorsan megvan. Véletlen egy Shadows videót néztem, ott kicsit nagyobb műtét volt.
Kadet szettel kapcsolatban igazatok volt, elég csak a szán csere az gyorsan megvan. Véletlen egy Shadows videót néztem, ott kicsit nagyobb műtét volt.
Airsoftos versenyek Veszprémben:
December 13 délelőtt MDLSZ steel challenge:
https://practiscore.com/2025-12-13-vse- ... y/register
December 13 délután MSSZ SAS (4 pálya + 1 ismeretlen lámpás pálya):
https://practiscore.com/20251213-vse-ai ... r/register
December 13 délután MSSZ SAS (4 pálya + 1 ismeretlen lámpás pálya):
Nagy kár, hogy üzleti úton leszek.Fortitu írta: ↑2025.12.03. 12:51 Airsoftos versenyek Veszprémben:
December 13 délután MSSZ SAS (4 pálya + 1 ismeretlenlámpás pálya):
lebecsültem az airsoftot. Szégyen, de azt hittem, hogy a) csak gyerekeknek való, és b) pótcselekvés az “igazi” helyett. Mindkettő baromság.
Ősz hajhal, és közel 20 éles fegyverrel a kamrában is most már jobban hiányzik ez a rendezvény, mint sok, korábban komolyabbnak , fontosabbnak gondolt éleslövészet. A legmenőbb, hogy mennyire kevés megkötés van a pályaépítésnél. A zombik jöhetnek előről, hátulról, feltról, lebtről, hátulról - akárhonnét.
Köszönet Belnek, hogy segít a két fiam + estleges vendèg logisztikájában! Ha már nem tudok ott lenni.
Nagyon ajánlom olyan fórumtársaknak is, aki eddig tartott a versenyzéstől. Felszerelést is tudnak bérbe adni. Aursofttal nem lehet komoly bajt okozni, az egész gombokból finanszírozható, és a móka pedig majdnem ugyanaz, mint élessel.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!Petya357 írta: ↑2025.12.03. 13:55 Nagy kár, hogy üzleti úton leszek.Korábban méltatlanul
lebecsültem az airsoftot. Szégyen, de azt hittem, hogy a) csak gyerekeknek való, és b) pótcselekvés az “igazi” helyett. Mindkettő baromság.
Ősz hajhal, és közel 20 éles fegyverrel a kamrában is most már jobban hiányzik ez a rendezvény, mint sok, korábban komolyabbnak , fontosabbnak gondolt éleslövészet. A legmenőbb, hogy mennyire kevés megkötés van a pályaépítésnél. A zombik jöhetnek előről, hátulról, feltról, lebtről, hátulról - akárhonnét.De steelnél is rugalmasabb minden - pl építhető olyan fantáziapálya, ahol az egyik vagy tőbb cél majdnem derékszögben található, a klasszikusnál szélesebb ívben kell célpontot váltani. Mindemellett ugyanolyan biztonsági előírásokat tartatunk be, mint élessel.
Köszönet Belnek, hogy segít a két fiam + estleges vendèg logisztikájában! Ha már nem tudok ott lenni.
Nagyon ajánlom olyan fórumtársaknak is, aki eddig tartott a versenyzéstől. Felszerelést is tudnak bérbe adni. Aursofttal nem lehet komoly bajt okozni, az egész gombokból finanszírozható, és a móka pedig majdnem ugyanaz, mint élessel.
Amikor a SAS dinamikus pálya tényleg az, mert azon kívül, hogy a nézők felé nem állhat a fegyver csöve (az is csak az éles fegyveres diszciplina miatt), tulajdonképpen bárhol, bármi lehet a leküzdendő zombi, nincs jelentősége a golyófogónak, mivel kb. semmiben nem tesz kárt a BB.
Életemben először fogtam airsoftot a kezembe, egy Glock valami utánzatot, és simán nyertem vele a kézben tartásból induló steelt. Petya mögött becsúsztam a dobogó utolsó fokára a SAS-on is.
Persze ez nem az én kiválóságomat dicséri, hanem hogy a többiek rosszabb napjuk volt, mint nekem.
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Ne sz*passatok, nem akarok újabb vackokat venni, kell az új cipő a gyereknek, az airsoft Automag meg piszok drága...
https://www.redwolfairsoft.com/marushin ... ilver.html
Mázlid van.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.12.03. 17:39 Ne sz*passatok, nem akarok újabb vackokat venni, kell az új cipő a gyereknek, az airsoft Automag meg piszok drága...
Nincs készleten!
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Nem csoda, már vagy 10 éve nem gyártják...
Kapsz AS Glockot Robitól kölcsön. Nem mondjuk el senkinek hogy játékfegyverrel lőttél.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.12.03. 17:39 Ne sz*passatok, nem akarok újabb vackokat venni, kell az új cipő a gyereknek, az airsoft Automag meg piszok drága...
Menjél el most - és majd ráérsz megköszönni később.
Én is szívesen felajánlom a Glockom meg BBt és gázt is, ha van kedved és időd gyere el! Jó a társaság és jó móka szokott lenni a verseny is.Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.12.03. 17:39 Ne sz*passatok, nem akarok újabb vackokat venni, kell az új cipő a gyereknek, az airsoft Automag meg piszok drága...
-
Chronicus Magnumitis
- Fórumtag

Sajna, esélytelen, de köszönöm a segítő szándékot! Majd januárban a fórumtalin kipróbálok egyet-kettőt, ha lesz (biztos lesz).
Megpróbálok nem zárásra beesni, mint a múltkor.
Addigra talán bejön a red dot szerelék a Sasra (hátsó nézőke helyére, a szánra), meglátjuk, milyen lesz kistévével dinamikust lőni 50-essel...
50-essel dinamikusat - 50-re!Chronicus Magnumitis írta: ↑2025.12.05. 13:51 Sajna, esélytelen, de köszönöm a segítő szándékot! Majd januárban a fórumtalin kipróbálok egyet-kettőt, ha lesz (biztos lesz).
Megpróbálok nem zárásra beesni, mint a múltkor.
Addigra talán bejön a red dot szerelék a Sasra (hátsó nézőke helyére, a szánra), meglátjuk, milyen lesz kistévével dinamikust lőni 50-essel...
Ha az ötvenrs Sashozkell N110 kérlek szòlj. Még mindig van kb 100 grammos tartozàsom Feléd.. nem kokó, hanem fekete porból húzzuk a csíkot…