smith15 wrote: ↑2022.04.30. 07:49
Keserűvel ez elég nagy baj szerintem, hogy van sok terve, csomó mindennel kisérletezik, meg jópár újat dob gyártásba, de kapacitása kb nulla.. Lennének a sláger termékek, de nincsenek, vagy ha vannak, akkor is kb 1 óra alatt elfogynak, mert "aki kapja marja" van, és utána hónapokig nincs megint az a termék.. Szóval tök jók ezek a dolgok, meg a tervek, csak kapacitást kéne növelni és nyomni a régieket is, meg az újakat is.
Ebből kiindulva ki tudja mikor lenne ilyen egyáltalán, amikor alu Pitbull 19M se akar lenni már egy ideje..
Szerintem a Keserű Művek nem olyan fegyvergyár mint a Glock, hogy kifejleszt egy modellt, és azt gyártja milliószám, majd a világ összes fegyverboltjában ugyanúgy megveheted.
Szvsz Keserű Bélának ez egy
hobbi.
Kitalál új és új modeleket, gyártanak belőle egy adagot, aztán időnként újra visszatér a modell gyártásba, ha épp van rá kapacitás.
Mi ennek a hobbinak a termékeit megvehetjük, ha valamelyik tetszik, kb önköltségi áron. Mert azt mindenki érzi ugye, hogy egy CNC gyártott full rozsdamentes acél revolver reális fogyasztói ára nem 100-120ezer Ft, mikor már a spiáter Alfa is közel 200, meg a Zoraki is 100+.
A HD21M ára is reálisan az Atlas Zalán ára körül lenne, nem pedig kevesebb, mint a fele annyi.
Én ezt így gondolom, de Béla bát sem ismerem, egyszer találkoztam vele a mintaboltban, meg a FB-on szoktunk néha komnunikálni.
A gyár Főmérnöke többet tud talán.